Mirësevini në faqen tonë të internetit.

  • shtëpi
  • Fletë e valëzuar polikarbonat
Fletë e valëzuar polikarbonat
  • Fletë e valëzuar Polikarbonat Lexan
    Lexan Polycarbonate Corrugated Sheet Polycarbonate corrugated sheet Polycarbonate corrugated sheet is mainly produced by modern high-tech method and equipment,bashkë-ekstruduar me material polikarbonat,Agjent rezistent ndaj ultravioletit dhe shtues tjetër kimik. Produkti ka qëndrueshmëri të shkëlqyeshme fizike,jo lehtësisht i verdhë në moshë,dhe rezistencë më të fortë ndaj ndikimit,më fleksibël,dhe karakteri i zvogëlimit të zhurmës ditë me shi.    ...
  • Mbulimi i fletëve të valëzuara FRP
    FRP Corrugated Sheet Roofing Polycarbonate corrugated sheet The most common type of FRP corrugated roofing sheet,which is a composite material of polymer mixed with fibers such as fibreglass enhance the strength and rigidity of fibre.FFP corrugated roof is easy to install due to its light weight and material…
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI