Mirësevini në faqen tonë të internetit.

  • shtëpi
  • Fletë e ngurtë polikarbonat
Fletë e ngurtë polikarbonat
  • Fletë transparente e mbuluar me polikarbonat
    Fletë për mbulim të ngurtë polikarbonat Mbulesë polikarbonate Mbulesë e ngurtë polikarbonat,materiali kryesor është Sabiç(Lexkan) material i virgjër,për shkak të sipërfaqes kanë mbrojtje UV,kështu që është mund të përdoret për çdo aplikim.Krahasoni me gotën,ka vetëm rreth 1/2 pesha e gotës,dhe kjo plastike eshte me e forte dhe
  • Fletë e ngurtë polikarbonat
    Fletë e ngurtë polikarbonat Fletë e ngurtë polikarbonat Fletë e fortë polikarbonat me peshë të lehtë,të cilat kanë veti të shkëlqyera,siç është mbrojtja UV,rezistenca ndaj motit,fikës zjarri,qëndrueshmëri dhe qëndrueshmëri, kjo fletë plastike me izolim të mirë,-40Moti ℃ ~ + 120,anti-kondensim,retardant flaka dhe izolimi i zërit dhe performanca e përpunimit të përbërë,dhe bëni këtë fletë pc të zgjedhur për ndërtimin modern të serrave dhe çative.    ...
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI