Mirësevini në faqen tonë të internetit.

  • shtëpi
  • fletë e ngurtë polikarbonat

fletë e ngurtë polikarbonat

  • Zbatimi dhe jeta e shërbimit të panelit polikarbonat

    The specification of PC durable board (also called polycarbonate solid sheet, PC bullet-proof glass, PC solid sheet, and polycarbonate panel) is a high-performance engineering plastic PC. Application It is applied to contemporary cars, lightbox advertisements, and exhibitions; applied to instruments and apparatus, high and low voltage switchgear panels, and high-grade…
    Lexo më shumë
1 faqe 1 të 1
HULUMTIMI TANI